KĀDA STILA SERVISU SNIEDZ KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr būtisks kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda tipa servisu, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Nenoliedzami netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

 

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Banketa galda klāšana būs vēl viens populārs sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādējādi pircējiem vēlams vispirms iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Saprotams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan dažādu citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *