AKTUĀLAS UN MŪSDIENĪGAS MĒBELES MĀJOKLIM.

Sava mājokļa iekārtošana no nulles vai pēc remonta, allaž ir radījusi patīkamu satraukumu un arī aizrautību. Mūsdienās mēbeļu veikalos ir atrodams teju viss un teju tieši tādās variācijās, kā vēlas klients, jo laiki, kad visā valstī bija pieejamas četru veidu sekcijas un trīs veidu dīvāni, jau sen ir aiz kalniem. Būtu maldīgi uzskatīt, ka mēbeles, kas tiek izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma, izmaksā dārgāk kā veikalā atrodamās. Ja tomēr rodas situācija, kurā nav iespējams veikalos atrast to, ko sirds kāro, mēbeles pēc pasūtījuma būs labākais situācijas risinājums. Īpaši mēbeļu un interjēra dizaineri, strādājot roku rokā, cenšas klienta domu lidojumu pārvērst realitātē. Ar mūsdienu iespējām, klienta vēlmes un idejas ir ļoti viegli pārvērst realitātē. Piedāvājumā arī mēbeļu projektēšana!

 

VIRTUVJU MĒBEĻU IEGĀDE PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA.

Ja jāizvēlas telpa, kurai mēbeles visbiežāk tiek  izgatavotAS pēc individuāla pasūtījuma, tad jāsaka, ka tā ir virtuve. Jebkura saimniece vai jebkurš cits, kuram ļoti patīk uzturēties virtuvē un gatavot, novērtēs to, ka virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir izgatavotas tieši tādas, kādas sirds vēlas. Visas pasūtītās mēbeles tiek izgatavotas pēc iespējas īsākā laika posmā, lai jau pavisam drīz tās varētu sākt lietot. Virtuves iekārtas un mēbeļu komplekti telpā rada patīkamu un saskaņotu atmosfēru, kas noteikti ir jebkuras namamātes mērķis. Protams, dažādas virtuves mēbeles ir nopērkamas arī atsevišķi, piemēram, virtuves galdi, krēsli un taburetes, dažādi aksesuāri un tamlīdzīgas lietas. Iebūvējamās virtuves ir labākais risinājums kā iekārtot savu virtuvi.

 

KĀ NOSKAIDROT MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Katrā ziņā nevajag aizmirst citas telpas mājās. Iebūvētie skapji ir otra funkcionālākā mēbele mājoklī, jo lieliski iederēsies jebkuras telpas interjerā un kalpos visām vajadzībām. Iebūvējamie skapji ir ļoti bieži redzami ne tikai guļamistabās un garderobes telpās, bet arī priekšnamos, viesistabās un saimniecības telpās.  Iebūvējamā skapja ierīkošanu vajadzētu apdomāt mazu dzīvokļu un māju īpašniekiem, jo skapju durvis ir iespējams aprīkot ar lieliem spoguļiem, kas telpas apmērus rada vizuāli lielākus. Savukārt, ja runājam par viesistabu tad nedrīkst aizmirst viesistabas mēbeles un arī TV iekārtas. 21. gadsimta tendence ir iekārtot mājokli ar pēc iespējas funkcionālākām un askētiskām mēbelēm, tādēļ, droši varam apgalvot, ka smagnējo sekciju laiks ir aizgājis uz neatgriešanos. Īpaši pieprasītas ir TV iekārtas, kas sevī ietver dažus plauktus un skapīšus, kas ārēji liekas ļoti vienkārši, taču sevī slēpj ļoti universālas mēbeles īpašības. Arī vannasistabu mēbeles ir iespējams iegādāt gan uzreiz, gan pasūtīt atbilstošas telpas izmēriem un klienta vajadzībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *