KOLĀŽAS JŪSU MĀJOKLIM

Sienu noformējumam telpas dizainā un iekšējā apdarē, vienmēr ir bijusi liela loma. Ne vien atbilstošu apdares materiālu izvēlē, bet arī dekoratīvo elementu izmantošanai pēc apdares darbu beigām. Pēdējā laikā ļoti populāra ir kļuvusi dažāda tipa kanvu izvietošana mājokļos vai darba telpās.

Kanva ir audekls, kas pārvilkts uz koka apakšrāmja, ko ir iespējams apdrukāt un pat apgleznot. Populāri ir uz kanvām drukāt dažādas sev mīļas fotografijas un attēlus. Lai telpas labiekārtošanas procesu un gala rezultātu padarītu interesantāku, konkrēto attēlu ir iespējams sadalīt kā kolāžu – apdrukāt vairākas kanvas, ko pēcāk izvieto telpā vai arī rada kompozīciju no vairākām apdrukātām kanvām. Lai attēls no attāluma izskatītos ļoti labi, kanvu, kas izgatavota kā kolāža, vēlams izvietot ar 3 – 5 cm atstatumu. Uzzini vairāk šeit!

KAS JĀZINA PAR KANVAS KOPŠANU?
Kanva nav vien apdrukāts auduma gabals uz rāmja. Katra izgatavotā kanva tiek apstrādāta ar īpašu laku, kas sargā to no putekļiem un arī UV stariem, kas var kaitēt attēla kvalitātei ilgtermiņā. Tas nozīmē, ka kanvai nav jāatrodas telpas tumšākajā stūrī, lai neizbalētu pie tam, tās kopšana ir ārkārtīgi vienkārša – pietiks, ja notīrīsiet to ar mīkstu drāniņu. Lai kanva uz audekla izskatītos kvalitatīvi un skaisti, vajadzīgs izvēlēties attēlus ar piemērotu izšķirtspēju. Tas nepieciešams, lai apdrukai domātais attēls neizskatītos graudains, pikseļains, izstiepts vai kā citādāk deformēts. Apdrukai būs iespējams lietot fotogrāfijas, kas ir izmērā no 2-50 megabaitiem. Ja jāizvēlas attēla formāti, tad vislabākie būs .jpg vai .png. Ja gribat izgatavot kanvu ar cita izmēra attēlu vai arī attēla formātu, nepieciešams sazināties ar pakalpojuma sniedzēju, lai vienotos par iespējām. Kanvas izgatavošana aizņem laiku līdz divām daba dienām, atkarībā no pasūtījuma apjoma.

AR KĀDĀM IZMAKSĀM JĀRĒĶINĀS PASŪTOT KANVU?
Foto kanvas izgatavošanas cena ir atkarīga no dažādiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu, vai arī kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela loma. Ir iespējams izgatavot dažādas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Kanvu cena svārstās no dažiem desmitiem eiro par mazāka izmēra kanvas apdrukāšanu, līdz pat pāris simtiem eiro par lielizmēra druku.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan dažādus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums varētu izmaksāt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *