KĀ UZBŪVĒ DZELZS GARĀŽAS?

Ar vien biežāk dažāda veida metāla konstrukcijas tiek izmantotas ne tika ražotnēs, bet arī privātīpašumos savas saimniecības labiekārtošanā. Vārti un to būvniecība, garāžas un angāri ir tikai neliela metālizstrādājumu grupa, kas ar vien biežāk tiek izmantoti mājsaimniecībās.

Kvalitātīvi vārti noteikti ir jebkura privātīpašuma saimnieka nepieciešamība, tādēļ ir nepieciešams atrast ne tikai labu meistaru, kas tos uzstāda, bet arī ražotāju. Metāla garāžas var būt pārāk mazas visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata.

Ieskaties – https://domusbuve.lv


Ir pieejamas dažāda tipa saliekamās garāžas, ar atšķirīgiem jumtiem un citām niansēm. Metāla garāžas, visbiežāk, tiek iedalītas pēc to jumta veida. Ir pieejami horizontāli slīpi jumti, divslīpu jumti un vertikāli slīpi jumti. Tā pat ir pieejamas garāžas traktoriem, kas attiecīgi ir lielākas pēc izmēra. Moduļu garāžas jeb saliekamās garāžas ir labs risinājums, ja nepieciešams nākotnē garāžu pārvietot uz citu zemesgabalu. Garāžas vārti tiek veidoti pēc klienta vēlmēm un tehniskajām iespējām – atverami, bīdāmi uz sāniem vai uz augšu. Garāžu cenas lielā mērā nosaka tas, kāds būs to izmērs un segums. Garāžu būvniecība var būt arī individuāls projekts, balstīts uz specifiskām klienta vēlmēm un vajadzībām.

KĀDĒĻ MEKLĒT DZELZS ANGĀRU?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru izmēri ir dažādi un attiecīgi arī to cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

BRUĢA IEKLĀŠANAS IESPĒJAS IESPĒJAS LATVIJĀ.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Tas ir ilgi kalpojošs materiāls, to kopt ir ļoti viegli, ja nepieciešams to pat var pārvietot un to reti kad ir iespējams sabojāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *