KĀZAS, KONFERENCE VAI LIELĀKA BALLĪTE – BEZ KRĒSLU UN GALDU NOMAS NEIZTIKT!

Galdu īre, krēslu noma – iespējams, jums šķiet, ka tās ir lietas, kas neattiecas uz jums, jo tas ir svarīgi tikai tādiem masu pasākumu organizētājiem vai milzīgu telpu saimniekiem.Vai tiešām tā ir tik šaura niša? Kur ņemsiet mielasta galdus, ja plānojat kāzas? Vai prasīsiet kaimiņiem, lai aizdod savus galdus? Ko darīt, ja priekšniecība lūdz izplānot konferences norisi? Vai stiepsiet krēslus ārā no kabinetiem? Visticamākais, ka nē – arī pasākumiem, kas nav domāti simtiem un tūkstošiem cilvēku, mēbeļu noma ir labākā izvēle vairāku iemeslu dēļ.

Viena no būtiskākajām galdu īre un krēslu īres priekšrocībām ir tāda, mēbeļu noma palīdz aptvert visdažādākās klientu prasības – vienam pasākumam vajadzīgi apaļi stāvgaldi, bet citam – četrkantīgi banketa galdi, tāpēc jāspēj nodrošināt viss prasītais.

Vēl par labu mēbeļu nomai runā galdu un krēslu glabāšanas faktors. Vai ir jēga aizkraut telpu ar divsimt konferenču krēsliem vai 40  banketa galdiem, ja šo platību var izmantot praktiskāk? Labāk , lai tā nav jūsu problēma – mēbeļu nomas serviss krēslus un galdus kā atvedīs, tā arī aizvedīs.

Treškārt, mēbeļu noma – visi uzreiz domā tikai par galdiem un krēsliem, bet te ir daudz plašāks piedāvājumu klāsts.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemas un rudens mēnešos, vai esat izplānojuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te noderīga būs garderobes noma, jo jūs uzņematies rūpes par viesu ērtībām no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs labi, ja viesiem nāksies doties pie mielasta galda ar ar virsjaku vai lietussargu rokā!

Īrei parasti tiek piedāvāti gan garderobes statīvi, kur iespējams sakārt pat līdz 600 mēteļiem, gan garderobes numuriņi un arī garderobists, kas pasākuma diena dežūrēs garderobē. Numuriņi un garderobists ir vajadzīgi ne tikai tāpēc, ka jūs baidāties no mēteļu nozagšanas – nē, tie vienkārši palīdz organizēt ļaužu plūsmu, kas ir īpaši svarīgi lielos pasākumos ziemas sezonā.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam no statīva atteikties nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Neatkarīgi no tā, kurš no šiem 3 faktiem jums šķiet būtiskākais – tie visi ir pietiekami nopietni argumenti, lai jūs novērtētu  mēbeļu īres nozīmi.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *