Kalēja pakalpojumi Latvijā.

Jau no seniem laikiem, meistariem, kuri ikdienā strādā ar koku, metālu un citiem amatniecības materāliem, ir bijusi īpaša vieta un arī statuss ražotāju starpā. Ja ir opcija pie kalēja vai arī kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kurš tiek izveidots vienā eksemplārā, prece un arī pakalpojums uzreiz iegūst ekskluzīvu statusu. Metāla izstrādājumi vienmēr ir bijuši izteikti pieprasīti – gan gatavoti pēc pasūtījuma, gan arī rūpnīcās. Kalēju uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu klāsts ir ārkārtīgi plašs – interjēra priekšmeta, vizuālā noformējuma elementi, vārti un žogi, logu restes, metāla konstrukcijas un vēl daudz kas cits. Arī metāla sijas ir plaši populārs produkts.

 

Dzelzs kāpnes privātpersonām un uzņēmumiem.

Nedaudz vēl par margu un trepju veidošanu. Metāla apstrādāšana jau ļoti ilgi vairs nav pielīdzināma padomju laikos pierasto metāla izstrādājumu izskatam un arī kvalitātei. Tehniskās iespējas divdesmit pirmajā gadsimtā bieži sniedz ne vien daudzpusīgākas izgatavošanas iespējas, bet arī dizaina pilnveidošanu un arī galaprodukta uzstādīšanu. Metāla trepes var būt skaisti izlocītas un arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja gribai. Kāpņu komplektācijā nenoliedzami ietilpst arī margas. Margas var kalpot kā lielisks dizaina objekts, komplektā ar drošību. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek izstrādāts, balstoties uz visiem drošības noteikumiem un citiem kritērijiem.

 

Vārti un žogi par pieņemamām cenām.

Pie metālapstrādes speciālista var vērsties arī brīžos, ja nepieciešams izstrādāt un izgatavot žogus un arī vārtus. Speciāli paūtīts metāla žogs, vārti vai abi, kas būs izgatavoti balstoties uz visām pasūtītāja vēlmēm un arī īpašuma īpatnībām, būs labākais sargs pret nelūgtiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi būs pavērsti virzienā, kurš nav regulāri pārredzams, iesakām iegādāties arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes rada asociācijas ar cietumu, bet tas ir aplami. Moderni risinājumi ļauj restes padarīt par dizaina objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos un rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Metāla restes un arī citi piedāvājumi.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku norisi. Mūsu iestādes un darbinieku mērķis ir parādīt, ka metāls kļūst ļoti elastīgs un ļoti viegli pielāgojams materiāls, no kura var radīt arī dažāda veida ikdienā lietojamus elementus, tai skaitā žogus un trepes privātiem pasūtītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *