JURIDISKIE PAKALPOJUMI GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMOS.

Grāmatveža arods ir bijis un būs aktuāls visos laikos. Dažāda tipa grāmatvedības pakalpojumi Rīgā un citur Latvijā, ir aktuāli un pieprasīti daudziem, piedevām grāmatvedības izņēmumi mēdz piedāvāt arī dažādus citus saistītus pakalpojumus, piemēram, jurdiskas konsultācijas un semināru rīkošanu kolēģiem un interesentiem. Daudzi izvēlas savas finanses ikdienā kārtot pašu spēkiem, taču ir reizes, kad pieredzējuša grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu, jo nozarē mēdz būt dažādas pārmaiņas, par kuru niansēm saprotami var izskaidrot tikai nozares profesionālis. Ja vēlaties dibināt uzņēmumu, neatkarīgi no tā – idejas līmenī, vai esat jau procesā, pieredzējis grāmatvedis un jurists būs ļoti noderīgi resursi informācijas iegūšanai un izmantošanai praksē, kā arī uzņēmuma likvidācijas vai personas maksātnespējas gadījumos, grāmatveža konsultācija būs zelta vērtē.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/finansu-planosana-vaditajiem-uznemuma-budzets-finansu-kustiba-risku-samazinasana/

Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī konsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA PIE GRĀMATVEŽA.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus.VID jau pāris gadus piedāvā iespēju deklārācijas aizpildīt interneta vidē, bet joprojām netrūkst to, kuri izvēlas to darīt paši VID nodaļā, vai šo darbu uztic grāmatvedim. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk mekēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Regulāri tiek rīkoti dažādi semināri grāmatvežiem, lai kolēģi varētu dalīties pieredzē un aktualitātēs par aktuālāko nozarē. Grāmatvedības pakalpojumu cena, protams, ir atkarīga no tā, kāda veida pakalpojums vai pakalpojumi klientam ir aktuāli. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *