Mašīnas riepu un disku tehniskā pārbaude.

Auto bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez kurpēm. Auto riepu nolietojums un tehniskais stāvoklis ir ļoti svarīgs drošības rādītājs. Neskatoties uz to, vai automašīnai uzstādītas pavisam jaunas vai arī lietotas auto riepas, tai ir jāatblst visām drošības prasībām. Auto riepas noteikti ir nopērkamas plašā cenu amplitūdā. Mašīnas riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms riepu nopirkšanas, jo riepas tiek iedalītas atšķirīgās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Auto riepu serviss piedāvā arī mašīnas riepu glabāšanas pakalpojumus.

Pasūti riepas šeit- https://www.fredariepas.lv/riepas/lietotas-riepas/

Auto disku loma mašīnai.
Auto riepu servisā iespējams saņemt visāda veida mašīnas riepu kā arī disku apkopes servisu. Auto diski ir svarīgs komponents auto riepu montāžā kā arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda veida auto diskus – Lietie auto diski, tērauda automašīnu diski, kaltie automašīnu diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, diskus ir ļoti viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz auto riepu garāžu, katrā ziņā vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības situācijā, tos labot. Auto riepu garāžas papildus disku labošanai, piedāvā arī mašīnas riepu balansēšanu un arī to maiņu.

Ziemas un vasaras riepu noliktava.
Sākot no 1. oktobra līdz 1. martam pie mums drīkst braukt vien, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Veikalos un servisos noteikti ir iespējams nopirkt gan jaunas, gan jau lietotas ziemas riepas. Lietotas ziemas riepas vai arī ziemas auto riepas, kas ir atjaunotas, var izmaksāt pat līdz četrdesmit procentiem mazāk, kā jauns riepu komplekts. Līdzīgi noteikti ir ar vasaras un arī vissezonas riepām. Lietotas vasaras riepas izmaksā teju uz pusi mazāk. Pirms jaunu vai arī lietotu mašīnas riepu nopirkšanas, iesakām parunāt ar darbiniekiem, lai gūtu labāku nojausmu par to, kādi ir lietotu kā arī mazlietotu auto riepu plusi un arī mīnusi, ja ir plāns pasūtīt jau lietotas mašīnas riepas.

Riepu garāža Ulbrokā.
Lēta mašīnas riepu garāža ir atrodama Rīgā. Tur nodrošina arī riepu noliktavas konsultācijas, kuras ir noderīgi tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāt savus nesezonas riepu komplektus, taču mājās vai arī garāžā tam nav vietas. Auto riepas Rīgā un arī Ulbrokā noteikti ir iespējams pārbaudīt, salabot, mainīt un visādi citādi savest kārtībā esošajai vai nākošajai darba sezonai. Mašīnas riepu garāža nodrošina visa tipa riepu un arī auto disku apkopes pakalpojumus, sākot ar auto riepu balansēšanu un beigās ar riepu un auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *