Vajadzīgas riepas? Aplūko variantus!

Lietojot vienas un tās pašas vairākus gadus, to protektora nodilums būs labi pamanāms, tādēļ savlaicīgi jāmeklē jauns riepu komplekts. Jaunas riepas ļaus izbaudīt komfortu braukšanas laikā, turklāt degvielas patēriņš būs mazāks. Pats ekonomiskākais variants, ko iesaka riepu serviss, ir mazlietotas riepas, kuras sagādās vajadzīgo komfortu. Visas lietotas riepas tiek pārbaudītas un izmēģinātas tikpat rūpīgi kā pārējās, tāpēc varēsi pavisam droši tās lietot, nebaidoties par kvalitāti. Plašā riepu garāža noteikti ir labākā vieta, kur izraudzīties lētas riepas savam auto, turklāt tās ražojuši pasaulē atzīti zīmoli.

Ziemas riepu bagātīgais piedāvājums

Arī izvēloties kādas lietotas ziemas riepas, Tu noteikti izjutīsi maksimālu komfortu, jo tās tiek vestas no Skandināvijas. Ziemas riepas savlaicīgi jāmontē tikai tāpēc, ka sniegs var parādīties pēkšņi, tāpēc var rasties problēmas ar auto kontrolēšanu. Ievērojamākais bonuss ir tas, ka riepu noliktava dod iespēju izraudzīties vajadzīgos komplektus ne tikai vieglajiem auto, bet arī kravas u.c. automašīnām. Riepas Dreiliņi var pasūtīt visos izmēros, tāpēc Tev nebūs grūti sameklēt piemērotāko komplektu arī kādam kravas auto. Citā sarakstā redzami lietie diski, kuru ievērojamākais bonuss ir nelielais svars, tādēļ būs pavisam viegli bremzēt. Lietoti auto diski būs ievērojami lētāki, taču vienmēr svarīgi apskatīt konkrēto riepu izmēru un diska stiprinājuma diametru.

Atbilstošas riepas siltajai sezonai

Lietotas vasaras riepas ir viena no opcijām, lai ietaupītu, pietam riepas Rīgā tiek pārdotas ar vismaz 6 mm dziļu protektoru. Saprotams, ka vasaras riepas ilgāk saglabā sākotnējo izskatu, tāpēc tās diezgan ilgi veiks savas funkcijas. Riepas Ulbrokā piemērotas ilgam laikam, bet nemitīgi jāseko līdzi to kvalitātei, lai maksimāli izvairītos no akvaplanēšanas draudiem. Servisā iespējama arī visu riepu montāža, turklāt pirms tam tās uzmanīgi apstrādā ar hermētiķi, lai varētu nodrošināt spiediena saglabāšanos riepā arī ļoti svārstīgos laikapstākļos. Montāžas laikā tiek novērtēti arī ventiļi, auto diski u.c. daļas, jo daudzos gadījumos ir nelieli bojājumi, kurus ierauga tikai eksperti ar pieredzi. Riepu balansēšana ir ļoti svarīga, jo riepu maiņa var izmainīt auto stabilitāti, var būt jūtama nepatīkama vibrācija utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *