Papildiniet interjeru ievietojot kamīnu

Lai drošie kamīni patiktu katram klientam, ir izstrādāti vairāki to veidi, tomēr tie visi izdala vienādu siltuma apjomu. Kamīnkrāsnis iespējams droši novietot jebkurā vietā telpā, tāpēc Jūs varat izplānot neatkārtojamu interjeru.

Patiešām praktisks risinājums ir modernie stūra kamīni, kas īsā laikā uzsilda telpu, tomēr nekādā veidā netraucē pārējo istabas mēbeļu izkārtojumam un lieliski iederas pat ļoti mazās telpās. Granulu kamīni ir vēl parocīgāki, pietam pēc sadegšanas paliek ļoti maz pelnu. Krāsnis garantē dažādas noderīgas privilēģijas, jo speciālisti izveidojuši speciālas tehnoloģijas, kas būtiski samazina radīto izmešu daudzumu utt.

Pasūti krāsni te- http://www.tulikivi.lv/katalogs/pirts-krasnis/

Pirts krāsnis atpūtas baudīšanai

Visas pirts krāsnis veidotas ar ietilpīgu tvertni akmeņu novietošanai, turklāt tās iespējams ērti ierīkot jebkāda izmēra pirtī. Malkas krāsnis paredzētas arī pirts priekštelpas sasildīšanai, tādēļ arī tiem, kas tur atradīsies, būs patīkama gaisotne. Ziepjakmens apdare krāsnīm ir viena no visvērtīgākajām, jo tai nekaitē ķīmijas, turklāt tā neticami ātri uzsilst. Krāsnis un to durtiņas jātīra salīdzinoši bieži, taču tas neprasīs daudz laika. Atrašanās pirtī būs tik atslābinošs process, ka uzreiz aizmirsīsiet par visām problēmām un tiešām izbaudīsiet pirts smaržu.

Kompaktas plītis ēdienu gatavošanai

Tradicionālās plītis arī var pielāgot dažādām ēkām, tikai vajag noteikt, kādu platību nepieciešams apsildīt. Ja vēlaties praktisku un nepārspējamu risinājumu, tad jāaplūko plītis ar pievienotu cepeškrāsni, kas noder ēst gatavošanai un mājokļa apkurei. Katra plīts veidota domājot par ērtībām, pietam to augstā kvalitāte neradīs vilšanos. Ja ikdienā sanāk steigties vai Jums ir liela ģimene, piemērotākais risinājums ir plīts ar divām pievienotām cukām. Šādā plītī pagatavoti ēdieni garšo pavisam citādi, tāpēc iepriecināsiet sevi un arī ciemiņus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *