Meklē riepas? Aplūko variantus!

Katrai sezonai jāizvēlas pielāgotas un kvalitatīvas riepas, tādēļ veco komplektu ieteicams nomainīt savlaicīgi. Savukārt jaunas riepas samazinās bremzēšanas ceļu un nodrošinās drošu auto vadīšanu jebkādos laikapstākļos. Ekonomiskākais variants, ko rekomendē vērienīgais riepu serviss, ir mazlietotas riepas, kuras nodrošinās tikpat lielu komfortu. Protams, ka lietotas riepas nekādā ziņā neietekmēs braukšanas komfortu, jo to reālais stāvoklis un protektors tiek pārbaudīts uz īpaša montāžas stenda. Lai kāda veida lētas riepas Tev būtu vajadzīgas, riepu garāža ir labākā vieta, kur tās meklēt, jo eksperti dod iespēju iegādāties pat lielākus riepu izmērus.

Ziemas riepas maksimālai saķerei

Lietotas ziemas riepas iespējams iegādāties ar atbilstošu protektora dziļumu, tāpēc varēsi saņemt riepu komplektu pat vairāk kā vienai sezonai. Ziemas riepas iespējams atpazīt pēc īpašajiem iegriezumiem, kas palīdz nodrošināt labāku saķeri, tāpēc riepu noliktava palīdzēs izraudzīties atbilstošas riepas visiem vieglajiem u.c. veida auto. Lai atrastu pēc iespējas piemērotākas auto riepas, noteikti jādomā par to, vai lielākoties brauc pa lauku ceļiem vai pilsētas ielām. Arī gadījumā, ja nespēj uzreiz ieraudzīt meklēto riepu diametru, par to nav vērts uztraukties, jo riepas Dreiliņi piedāvā pasūtīt arī lielākos izmēros. Atsevišķi tiek piedāvāti arī lietie diski, kurus iespējams lietot ļoti ilgu laiku, jo tie ir spējīgi izturēt dažādus triecienus. Taču lietoti diski būs daudz lētāki un tikpat labi palīdzēs uzlabot auto tēlu, tādēļ vienmēr iespējams iegūt vēlamo rezultātu neko daudz neiztērējot.

Kvalitatīvu vasaras riepu klāsts

Izraugoties tieši lietotas vasaras riepas, arī varēsi ieeknomēt naudu, pietam protektora dziļums tām lielākoties ir 6-9 mm. Novērtētās riepas Rīgā var lietot uz dažādiem ceļiem, tādēļ atradīsi tieši to, kas atbilst Taviem braukšanas paradumiem. Iegādājoties riepas arī Ulbrokā, veco riepu komplektu vari atstāt utilizācijai, tāpēc pašam nebūs par to jāuztraucas. Skaidrs, ka vērienīgajā pakalpojumu klāstā norādīta arī operatīva riepu montāža, ko darbinieki veic ar labākajām iekārtām. Montāžas laikā speciālisti aplūko arī disku kvalitāti, ventiļus utt., lai varētu droši apgalvot, ka viss ir pilnīgā kārtībā. Riepu maiņa var ietekmēt auto vadīšanas kvalitāti, noteiktas problēmas var radīt arī iebraukšana bedrē, šādos gadījumos noteikti nepieciešama riepu balansēšana.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *