Atklājiet sevī autovadītāju

Lai varētu iegūt noteiktas tiesības vadīt jebkāda veida transportlīdzekli, Jums būs nepieciešama arī autoskola. Absolūti nevienam nav noslēpums, ka auto skola patiešām katram no audzēkņiem maksimāli palīdz saprast to, kā īstenot dažādus manevrus un kā veiksmīgi izvairīties no sadursmes ar pārējiem vadītājiem. Autoskolas pamatuzdevums ir spēt nodrošināt pietiekami labas apmācības ar labākajiem ekspertiem, lai tiktu apgūta visa vajadzīgā teorija un praktiskās iemaņas un prasmes. Lai tiktu parādītas un pienācīgi pārbaudītas Jūsu zināšanas, ir vajadzīgs autoskolas eksāmens. Lai veiksmīgi tiktu izturēts arī CSDD eksāmens, jābūt tiešām gatavam braukt brīvi, tas ir, bez attiecīgā instruktora nosauktajām komandām. Autoskola Rīgā ir patiešām iecienīta, jo tā vienlaicīgi ir arī motoskola, kas mūsdienās ir noderīga arvien lielākam cilvēku skaitam. Sākumā jāielāgo, ka šo īpašo vadītāja apliecību varēsiet censties saņemt tikai tad, ja būsiet nokārtojis Be kategorija autovadītāja eksāmenus.

A kategorijas apmācība

CSN tests tiešām ir atšķirīgs katrai kategorijai, jo tajā tiek ietverti konkrētajam spēkratam nozīmīgi noteikumi. Piemēram, tieši A kategorija no piedāvājuma garantē apmācību, kas dotu tiesības vadīt ikvienu motociklu. Visas apmācības tiek sāktas no 22 gadu vecuma, taču pašas apliecības iegūšana iespējama no 24 gadiem. Jebkuram no interesentiem jāsaprot, ka eksāmena laikā būs brīvi un patstāvīgi jāpārvietojas pa dažādām ielām, bet vērtētājs atradīsies aiz Jums speciālā auto. Arī A1 atsevišķā kategorija sniedz motociklu vadīšanas apmācību, tomēr tiem ir daudz mazāka jauda un tā parametriem pilnīgi jāatbilst likumā noteiktajam.

C un B kategorijas dažādība

Jums ir iespēja aplūkot arī kategorijas, kas domātas ievērojami lielākiem auto vai citiem spēkratiem. Taču B1 piedāvātā kategorija ļauj saņemt un apgūt visas vajadzīgās prasmes, lai Jūs profesionāli vadītu kādu kvadraciklu vai kādu triciklu. Ja būsiet sasniedzis 16 gadu robežu, šāda veida tiesības Jūs varēsiet nokārtot bez problēmām. Ja ir nepieciešamība vadīt transportlīdzekļus, kuru pilna masa pārsniedz 3,5t un Jums ir jau vismaz 21 gads, noteikti jāizraugās tieši C kategorija. Lai Jūs varētu to izvēlēties, Jums noteikti vajag būt kā minimums 2 gadu vadītāja stāžam ar B kategorijas apliecību. B kategorija domāta tiem, kas nolēmuši sākt vadīt vieglās automašīnas, kuru pilna masa ir līdz 3,5t, tiesības var saņemt jau 18 gados. Gluži tāpat tiek piedāvātā C1 kategorija, kurā tiek iekļauti atsevišķi spēkrati, kuru masa ir lielāka par 3,5t, tomēr tajā pat laikā nav lielāka par 7,5t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *