DAŽĀDA VEIDA LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM

Mūsdienās ir iespējams izvēlēties dažāda veida logu montāžu mājoklī un citām telpām. Plastmasas jeb PVC logu montāža Latvijā ir viena no populārākajām izvēlēm jau teju 20 gadu garumā, taču klientiem iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus.

Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts. Dzelzs ārdurvis ir labs risinājums privātmājām un vēl labāks risinājums daudzdzīvokļu namiem.

PAREIZU LOGU IZVĒLE MĀJOKĻIEM

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Koka un alumīnija, kā arī pakešu logi ir tik pat populāra izvēle. Alumīnija logu viena no labākājām īpašībām ir to ugunsdrošība. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija logi ir vislabākā izvēle. Alumīnija logus ir iespējams izgatavot dažādās krāsās, lai piestāvētu fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Mūsdienās koku logu izskats ir mainījies, un tie neizskatās tā, kā pirms gadiem 60. Tie tiek veidoti pēc tāda paša principa kā PVC un alumīnija logi un saglabā tik par lielas lietderības īpašības. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

KĀ ATRAST PIEMĒROTU PALODŽU KOMPLEKTU TELPĀM UN FASĀDEI?

Noteikti nevajag aizmirst par palodžu montāžu un apdares darbu kvalitatīvu paveikšanu. Pirms darbu pasūtīšanas, jānoskaidro vai pakalpojuma sniedzējs apdares darbus ietver tāmē vai tie jāpiesaka atsevišķi, lai nerastos pārpratumi. Apdares darbi vienmēr tiek veikti pēdējie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *