KUR JĀDODAS, JA NEPIECIEŠAMS MONTĒT RIEPAS?

Lai uz ceļa nerastos nelāgi pārsteigumi, par riepu un automašīnas tehnisko stāvokli ir jārūpējas regulāri. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā.

+5 un +7 grādi pēc Celsija ir tās temperatūras, kuras tiek ņemtas par pamatu reizēs, kad tiek noteikti riepu maiņas obligātie termiņi(ieskaties šeit – riepu balansēšana). Latvijā klimats mēdz būt dažāds – nereti martā ir krietni vēsāks kā decembrī, tādēļ ziemas riepu izmantošanai par pamatu jāņem nevis kalendārā redzamais datums, bet gan esošā situācija aiz loga.

KĀ IEGŪT VISPIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Riepu montāžas serviss nodrošina plaša spektra pakalpojumus, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas un vasaras riepu atšķirība ir nozīmīga, jo tieši tas nosaka to, kādēļ ar vienas vai otras sezonas riepām, nedrīkst braukt cauru gadu. Uz karsta asfalta ziemas riepas sāk deformēties, savukārt aukstumā tās nepaliek cietas un nedrūp. Bet vasaras riepas aukstumā nav tik elastīgas, kas attiecīgi neveido pienācīgu saķeri ar ceļa segumu. Riepu servisa darbinieki spēs ieteikt vislabākos risinājumus riepu veidiem un to uzstādīšanai, vadoties pēc klienta braukšanas paradumiem. Jebkurā gadalaikā vislielākā vērtība ir drošība uz ceļa, tādēļ servisa darbinieku ieteikumi ir jāņem vērā obligāti.

LABS RIEPU SERVISS IK VIENAM KLIENTAM

Riepu disku serviss ir nepieciešams jebkāda veida automašīnai, kas nozīmē to, ka klientu nekad netrūks. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties. Auto servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo kvalificēt darbinieki rūpējas par drošību uz ceļiem, laikus novēršos potenciālus apdraudējumus, kas var rasties aktīvi piedaloties ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *