MĒBEĻU ĪRE KĀZĀM VAI CITIEM SVĒTKIEM

Lai gan ikdienā mēbeļu noma mums, iespējams, nešķiet aktuāls jautājums, tomēr ikvienam dzīvē var pienākt tāds brīdis, kad nākas organizēt kādu pasākumu.

Tādā gadījumā svarīgi izvēlēties uzticamu sadarbības partneri, turklāt tālredzīgāk būs izvēlēties tādu, kas piedāvā visu nepieciešamo uzreiz – piemēram, gan krēslu īri, gan galdu īri, gan garderobes nomu, lai nebūtu problēmu ar mantu atstāšanu. Šādā ziņā uzticams partneris ir dizainakresli.lv, jo tie piedāvā visu nepieciešamo, turklāt šie krēsli un galdi izceļas ar īpaši gaumīgu dizainu, kas radīs eleganci visam pasākumam.

Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Jums vajadzētu apskatīt “West” modeli, kam ir kuram ir interesanti izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas noderēs banketiem, un jautro stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un stāv uz vienas lielas, stabilas kājas.

Ja galdi vairāk asociējas ar pasākumiem, kur plānota ēšana, tad banketu krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja ēšanas vietā paredzēta apmainīšanās ar zināšanām, proti, konference. Te noteikti būtu jāpadomā par konferences apmeklētāju ērtībām – ja vēlaties, lai dalībnieki no konferences neaizmūk prom ātrāk, parūpējieties par krēsliem, kuros ir ērti sēdēt!

Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā atradīsiet vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un komfortablai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie bāra letes, gan ātrai piesēšanai pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonuss gan  dizainakresli.lv krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tie ir ļoti viegli un kompakti. Krēslu ražotāji īpaši pievērsuši uzmanību tam, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēslus nepieciešams pārvietot.

Cik apjomīgu pasākumu esat izdomājis realizēt? Vai grandiozas kāzas ar visiem draugiem un radiem? Varbūt konferenci divsimt dalībniekiem? Lai vai kāda būtu situācija, dizainakresli.lv spēs jums palīdzēt, jo, piemēram, vienas kolekcijas krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās no mēbelēm, kas nepieciešamas, jo nereti neiztikt arī bez garderobes nomas vai vismaz garderobes statīva nomas. Dzīvojot Latvijā, kur laiks mainās tik bieži un negaidīti, būs ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, izrādīsies, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī par šo jautājumu dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Ar labiem sadarbības partneriem jums izdosies labākais pasākums!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *